Challenge 2024 - 2025

Ben jij er klaar voor om jouw trade skills naar een hoger niveau te tillen?

Ben je klaar om je tradingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je aan te passen aan de nieuwe MICA-wetgeving? Doe mee aan de Challenge 2024-2025 en ontdek hoe je succesvol kunt blijven traden, ondanks de veranderingen die op komst zijn.

Ben jij er klaar voor?

In deze challenge is het belangrijkste hoofddoel om te blijven traden, ondanks de aanpassingen die in de crypto markt plaats zullen vinden door de nieuwe MICA-wet. Maar ook ik weet dat dat een heel vaag doel is. Daarom stelt iedereen voor zichzelf een doel in waar jij de komende 11 maanden naartoe gaat werken. Mijn doel zal zijn om mijn portfolio 4x te gaan verdubbelen. Dit is in totaal 1500% winst op het startbedrag.


En wie ben ik?......Mijn naam is Thijmen en al een aantal jaren actief in de crypto wereld. Inmiddels 2 jaar moderator bij Financieel Blij en ik ga jullie door deze challenge heen helpen.

Op dit moment zien we creators starten met een challenge van bijvoorbeeld 10.000 naar 100.000 euro, waarbij meerdere creators samen of tegen elkaar strijden om dat doel te halen. In de challenge die wij organiseren gaat niet enkel de creator de challenge aan, maar doet iedere deelnemer hieraan mee en staat hierin centraal. Jij bepaalt zelf met welke methode en met welk bedrag jij gaat traden.

Hoe gaat de challenge er uit zien?

Per maand wordt er een subdoel, bijvoorbeeld emotie, vormgegeven waar jij die maand ook aan gaat werken. Binnen dat onderwerp zullen er mini clinics gegeven gaan worden, zodat jij de crypto markt nog beter aan kan en na een jaar heel veel meer informatie hebt kunnen vergaren.


Ongeveer twee keer per maand (elke twee tot drie weken) zal er een groepssessie plaatsvinden, waarin eerst een mini clinic gegeven wordt. Daarna is er ruimte voor vragen en kunnen er trades besproken worden. Deze groepssessies zullen zoveel mogelijk verspreid over de week gegeven worden, zodat iedereen de kans krijgt om er een keer live bij te zijn. Groepsessies worden in principe minstens twee weken van tevoren gepland.

Datums om alvast in je agenda te noteren:

1

AUG
09:00

Start challenge

  • In deze sessie zal een volledige uitleg gegeven worden over de challenge, zodat jij precies weet wat je kan verwachten.

5

Aug
9:00

Mini clinic

Eerste mini clinic
De chatkanalen in Discord kunnen gebruikt worden voor deze challenge, alleen worden de inhoudelijke vragen over de mini clinics in de Blije Academie beantwoord. In Discord is er ook een spraakkanaal waarin je je scherm kan delen, zodat er samen live getraded kan worden. Zodra er groot nieuws naar buiten komt dat impact heeft op de manier van traden, wordt er zo snel mogelijk een livestream ingepland om dit te bespreken.

Hoe kan ik mij aanmelden voor deze challenge?

Je kan meedoen met deze challenge als je een abonnement hebt op de Blije academie.


 • Vanaf Brons Abonnement: Toegang tot de live streams van de groepssessies en mini clinics.
 • Vanaf Zilver Abonnement: Toegang tot de live streams én de opnames van alle sessies en mini clinics.

Belangrijke Zaken op een Rij:

 • Startdatum: 1 augustus 2024
 • Hoofddoel: Blijven traden ondanks veranderingen door MICA-wetgeving en een persoonlijk doel
 • Subdoelen: Maandelijkse specifieke doelen zoals emotie, ondersteund door mini clinics.
 • Groepssessies: Ongeveer twee keer per maand, inclusief mini clinics en marktbesprekingen.
 • Communicatie: Discord en de Blije Academie
 • Extra Livestreams: Bij groot nieuws dat impact heeft op de manier van traden.
 • Abonnementen: Vanaf Brons voor toegang tot live streams, vanaf Zilver voor toegang tot opnames.


Doe mee aan deze unieke challenge en word een betere trader! Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een uitdagende en leerzame reis door de wereld van trading waarbij de enige constante verandering is.


Ben je nog geen abonnee? Na het aanmelden krijg je nog een aanbod om je aan te melden als abonnee.