Challenge week: Je Financiën op orde

31 Oktober t/m 4 November 2022

Chaos in je financiën is chaos in je hoofd

Tijdens deze GRATIS challenge week leer jij om je eigen financiën op orde te krijgen.
Krijg inzicht in je eigen inkomsten en uitgaven

Rust in je financiën is rust in je hoofd

Als je financiën niet op orde zijn dan brengt dit onrust. Vooral onrust in je hoofd. Iedere nieuwe rekening die weer binnenkomt brengt gelijk weer zorgen met zich mee. Kan je deze nu wel of niet betalen. Welke rekening moet eerst en welke zou nog even kunnen wachten.

Wat er aan inkomsten binnenkomt is vaak bij de meeste mensen wel duidelijk maar wat er uitgaat helaas niet. Terwijl dit erg belangrijk is om te weten.
In de challenge week gaan wij dit samen aanpakken. Je ontvangt allerlei tips, tricks en tools om je eigen financiën op orde te krijgen.

Wat houd deze gratis challenge week in?

Wij gaan op een duidelijke maar ontspannen manier aan de slag met onze financiën. Dit is nodig om inzicht te krijg. Na dat je inzicht heb gekregen weet je hoe jouw situatie er voor staat. Heb je geld om bijvoorbeeld te investeren in aandelen of crypto. Of zijn er schulden die nog afgelost moeten worden. Maar het kan ook zijn dat je tot de conclusie komt dat je inkomen te laag is en dat hier an gewerkt moet worden.

Je krijgt toegang tot onze speciale Facebookgroep waarin we iedere dag waardevolle informatie en tips met je delen.

Je krijgt een werkboek vol met vragen en opdrachten. Ook nodigen wij je uit voor de exclusieve facebook live.

Je krijgt onze werkmethode en je krijgt toegang tot de Blije academie (online platform) als naslagwerk.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik weet nu precies hoeveel ik iedere maand kan gebruiken
Door gebruik te maken van de overzichten die ik aangeboden kreeg werd mijn uitgave patroon inzichtelijk. Nu weet ik precies welk bedrag ik waarvoor kan gaan gebruiken.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Eindelijk rust in mijn hoofd
Na dat ik overzicht had gebracht in mijn financiën kreeg ik pas rust. Ik stond er niet eens zo slecht voor dan dat ik dacht.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Uitgave te hoog of mijn inkomen te laag
Nu ik overzicht heb weet ik dat mijn inkomen te laag is. Nog meer bezuinigen is geen optie. Dus moet ik gaan zorgen voor meer inkomen.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Over Helga Tijdeman

Het is mijn passie om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een blije financiële situatie. Uit ervaring weet ik helaas hoe het is om in een financieel moeilijke situatie te zitten.


Het heft in eigen handen genomen en eigenhandig mijzelf naar een financieel blije situatie toegewerkt. Veel van geleerd en ben veel tegen gekomen op deze weg. Dat was niet voor niets. Al deze dingen kan ik nu gebruiken om een ander te helpen om ook naar een blije situatie te gaan.


Ik volg daarbij een hele eigen aanpak die ik graag wil overbrengen zodat iedereen hier van kan leren. Want je financiën op orde betekend rust in je hoofd en rust in je hoofd is tijd voor andere leuk dingen.


Wil jij dit ook? of wil je gewoon wat meer de puntjes op de i in jouw financiën? Meld je dan gratis aan voor deze challenge week via de knop hieronder en wie weet spreken wij elkaar snel!


Groetjes,


Helga Tijdeman

Financieel Blij worden? Ik help je er graag bij! Zet nu de eerste stap naar een beter financieel leven.