GRATIS CURSUS

'Verdien een extra inkomen met crypto'

Leer in 3 lessen hoe ook jij een extra inkomen kan verdienen door middel van crypto

Ik leg je alles omtrent crypto uit op een hele nuchtere en transparante manier

Wat je gaat leren in deze gratis cursus:

Wil jij ook op een nuchtere manier weten wat crypto is en hoe jij hier een (extra) inkomen mee kunt verdienen? Dan heb ik speciaal voor jou deze gratis cursus gemaakt. Het is mijn levensdoel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met crypto en hun te leren hoe ze hier een semi-passieve inkomstenbron van kunnen maken.
Hoe jij geld kunt gaan verdienen met crypto op een volledig transparante en nuchtere manier.
Wat crypto is en welke verdienmodellen er zijn.
Uitleg van de demo en ik ga je kennis laten maken met daytraden.

Over Financieel Blij

Wij zijn Helga Tijdeman en Karin Sluis en het is onze passie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met crypto en hun te leren hoe ze een extra inkomstenbron hiermee kunnen verdienen.Helga doet dit al ruim 8 jaar en Karin inmiddels al 5 jaar en daar zijn wij mega trots op.

Er zijn namelijk enorm veel 'guru's' die je gouden bergen beloven; Lamborghini's, dure villa's en luxe horloges. Maar niks is minder waar...

Wij hebben een hele andere aanpak. Wij willen/ gaan je niet leren hoe je binnen een maand een Lamborghini kunt verdienen met crypto. Maar wij kunnen je wel leren hoe je een extra inkomstenbron voor jezelf kunt genereren die steeds verder groeit.

Wil je dit ook? Of wil je gewoon wat meer informatie over crypto? Meld je dan aan voor onze gratis cursus via de knop hieronder en wie weet spreken wij elkaar snel! 

Groetjes,

Helga Tijdeman

en 

Karin Sluis

Wat zeggen anderen....

"Ik vind Helga echt zo'n fijne manier van uitleggen hebben! Alles wordt gelijk super simpel. Niemand kan een beginneling beter aan de hand nemen in crypto wereld dan zij."

- John
"Ik durfde eigenlijk nooit te starten met crypto. Bang dat ik fouten ging maken en dat ik er toch niets van ging begrijpen. Maar door het volgen van een cursus bij Helga durfde ik het toch aan. Zij kan alles zo simpel en duidelijk maar vooral rustig uitleggen dat zelf ik het kan begrijpen en ik ben al een Granny. Maar nu inmiddels wel een Cryptogranny."

- Carla

Financieel blij worden?
ik help je er graag bij! Zet nu de eerste stap naar een beter financieel leven.

*Let op: er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.*