Ontdek de Geheimen van Traden: GRATIS Masterclass

"De Wereld van Candlesticks: Traden met Inzicht"

Stap in de boeiende wereld van traden en ontrafel de mysteries van de markt met onze exclusieve, GRATIS Masterclass. Laat je meenemen op een leerzame reis waarbij je de kunst van candlesticks van dichtbij leert kennen.

Wat kun je verwachten?

 • 1. Introductie tot Candlesticks:
  Dompel jezelf onder in de basisprincipes en begrijp waarom candlesticks de ruggengraat vormen van de moderne tradingstrategie├źn.
 • 2. Duik in de Geschiedenis:
  Waar zijn candlesticks ontstaan? Hoe hebben ze de manier veranderd waarop traders naar de markt kijken?

 • 3. Patronen en Praktijk:
  Van de meest voorkomende tot de geavanceerdste patronen; leer ze herkennen, begrijpen en toepassen met live voorbeelden.

 • 4. Deskundige Adviezen:
  Krijg toegang tot diepgaande kennis en verfijnde technieken die je tradingvaardigheden zullen aanscherpen.

Helga Tijdeman

Masterclass o.l. v. Helga Tijdeman. Ruim 8 jaar ervaring in de crypto. Expert in daytraden met de STOBB strategie. Vanaf maart 2020 fulltime trader en mede eigenaar van Financieel Blij.

Haar rustige en duidelijke manier van les geven spreekt veel mensen aan. Daarnaast is Helga recht door zee en belooft je geen gouden bergen. 

Traden is een vak en daar zal je hard voor moeten leren en werken. Het komt je niet aanwaaien. Het vergt doorzettingsvermogen en dicipline. Met dat kan je een heel eind komen.

Masterclass

Zaterdag
14-10-2023
10:00

Waarom je deze Masterclass niet mag missen:

1. Onder Leiding van een Ervaren Trader:
De Masterclass wordt gegeven door een expert met meer dan 8 jaar ervaring in het traden met crypto. Profiteer van deze gelegenheid om te leren van diepgaande kennis en praktijkervaring.

2. Interactieve Sessie:
Elke vraag die je hebt, krijgt de aandacht die het verdient. Stel je vragen en ontvang realtime antwoorden. Dit is jouw kans om direct van een expert in het vak te leren.
3. Volledig Gratis:
Ja, je leest het goed! Deze diepgaande Masterclass is volledig gratis. Een unieke kans voor iedereen die serieus is over traden.

Reserveer nu je plek!


Deze Masterclass is enorm populair en de plekken zijn beperkt. Mis deze unieke kans niet en verzeker je plek nu!

Mis de kans niet om je tradingskills naar een hoger niveau te tillen. We zien je graag op Zaterdag 14 Oktober 2023 om 10:00 uur!


Notitie: Een stabiele internetverbinding en de geïnstalleerde Zoom-app zijn aanbevolen voor een optimale ervaring.