Word een Winstgevend Trader met Smaragd!

Wil je leren traden en een écht winstgevende trader worden? Dan is ons jaarprogramma Smaragd perfect voor jou!

Start hier

Wat is Smaragd?

Smaragd is een uniek jaarprogramma dat jou leert hoe je succesvol kunt traden op de financiële markten. We begeleiden je stap voor stap om een solide tradeplan te maken en je trades nauwkeurig bij te houden in een logboek en dagboek. Daarnaast leren we je hoe je je trades effectief kunt analyseren.

Wat leer je bij Smaragd?

  • Tradeplan maken: We helpen je om een duidelijk en effectief tradeplan op te stellen, zodat je weet wat je moet doen bij elke stap van het handelsproces.
  • Logboek en dagboek bijhouden: Leer hoe je al je trades kunt vastleggen en je handelsactiviteiten kunt evalueren om inzicht te krijgen in je prestaties.
  • Trade-analyse: Ontdek hoe je je trades op een professionele manier kunt analyseren, zodat je kunt begrijpen wat goed gaat en waar je kunt verbeteren.
  • Tradeplan optimaliseren: Op basis van je analyse kun je je tradeplan aanpassen en verbeteren, zodat je steeds beter wordt in traden.

Waarom kiezen voor Smaragd?

  • Deskundige begeleiding: Wij staan klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.
  • Praktische aanpak: We leren je niet alleen de theorie, maar focussen op praktische toepassing om je vaardigheden daadwerkelijk te verbeteren.
  • Persoonlijke groei: Naast traden leer je ook discipline, analytisch denken en het nemen van weloverwogen beslissingen. Ook ga je werken aan je mindset

Let op: traden brengt risico's met zich mee.

Smaragd is bedoeld voor beginners die willen leren traden en voor ervaren traders die hun vaardigheden willen verbeteren. Wees je ervan bewust dat traden risico's met zich meebrengt en dat winst niet gegarandeerd is. Het vereist discipline en geduld om een succesvolle trader te worden.

Meld je nu aan voor Smaragd en begin je reis naar winstgevend traden!

Is Smaragd ook echt iets voor jou?

Heb je nog vragen over het Smaragdprogramma of twijfel je of het wel iets voor jou is? Plan dan een vrijblijvend 1 op 1 gesprek in met ons. In dit gesprekken leggen we uit wat het programma inhoud en kunnen we kijken of dit ook bij jou zal aansluiten. Natuurlijk is een 1 op 1 gesprek geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
€2097,-

Smaragd programma

Compleet programma voor 1 jaar lang. 

Toegang tot bestaande content en nieuwe content.
1 op 1 intake, evaluatie en eind gesprek.
Live strategie dag en zoommeetings


Betalen in delen is mogelijk