Webinar: Pine script

Optimaliseer je trading met pine script

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Dennis Marcelis

In het afgelopen jaar heeft Dennis zich toegelegd op het toepassen van een pine script in combinatie met traden. Dennis is van beroep programmeur van software in luxe huizen en als hobby heeft hij crypto. Maar door best een drukke baan en ook nog een gezin hou je weinig tijd over om echt veel met crypto bezig te kunnen zijn. Maar door gebruik te maken van een pine script merkte hij dat het een hoop tijd kan schelen. Backtesten, analyseren en traden....... Alles gaat gewoon veel sneller en makkelijker hier door. Gaande weg in het afgelopen jaar in combinatie met het volgen van het Smaragd programma heeft hij dit helemaal eigen gemaakt. Mede Smaragdleden werden hier ook erg enthousiast over en heeft Dennis in een pilot clinic hen hier ook kennis mee laten maken.
Maar nu is het tijd om dit ook met jou te delen en nodigen we je uit om het webinar te volgen waarin Dennis laat zien hoe hij werkt met het pine script en welke mogelijkheden het hem geeft.

Datum & Tijd

Dinsdag
06-02-2024
20:00

Optimaliseer je trading met pine script

Traden naast een fultime baan, een gezin, sporten en alles wat ons ook veel tijd kost, beperkt ons vaak in de tijd die wij kunnen besteden aan het traden. 
Backtesten en analyseren is echt nodig om een winstgevende trader te worden, maar het kost tijd en die besteden we liever aan het traden. Met als gevolg dat we niet winstgevend kunnen worden en een strategie niet eigen maken en vervolgens maar weer een andere strategie gaan uitproberen.


Meld je gratis aan voor dit webinar en ontdek:


  • Hoe jij tijd over kan houden voor het traden...
  • Jouw eigen ideale tradeplan kan maken...
  • Optimaal kan analyseren voor de juiste afstemming
  • Makkelijk kan backtesten om vertrouwen te krijgen in jouw strategie
  • Inclusief LIVE vraag- en antwoordsessie

Reacties van deelnemers

Maar dit gaat mij echt veel tijd opleveren- deelnemer Smaragd

Ik wacht altijd te lang met instappen in een trade-hierdoor ben ik vaak te laat en moet ik de trade weer voorbij laten gaan deelnemer Smaragd

Maar als dit mogelijk is hoef ik niet eerst die 100 trades te doen voor dat ik mijn tradeplan kan aanpassen- deelnemer Smaragd

Nu krijg ik mijn tradeplan perfect voor elkaar- deelnemer Smaragd

06-02-2024
Start om 20:00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden