Financieel blij neemt je mee in de wereld van crypto's

Leer daytraden met crypto's

Starten met daytraden door financieel blij

Wil je leren traden met Bitcoin en heb je nog geen of weinig ervaring? Dan is deze LIVE Clinic iets voor jou!

In één dag leer je van Financieel blij Trader Helga Tijdeman, LIVE, alles wat je moet weten om op een verantwoorde manier met crypto-trading aan de slag te gaan:

  • Wat is day traden
  • Leer de juiste instap momenten te vinden
  • Leer de juiste verkoop momenten te vinden
  • Veilig leren traden
  • Live traden in de praktijk
Meld je aan

Leren en gelijk vragen kunnen stellen

Deze clinic wordt live gegeven via zoom. Het voordeel hierbij is dat je gelijk je vragen kunt stellen. Achteraf zijn de opnames en de presentatie beschikbaar in de online blije academie. Vooraf ontvang je inlog gegevens om in te kunnen loggen in de "Blije Academie" waar je ook de zoom link kan vinden voor de live clinic. Eenmaal de clinic gevolgd dan mag je maandelijks GRATIS deelnemen aan het online vragenuurtje.
Meld je aan

Wat vinden anderen van de clinic

Nancy
Alles is zo rustig en begrijpen uitgelegd dat ik al heel snel met goed resultaat zelf aan de slag kon gaan.
Piet
Lekker duidelijk en simpel uitgelegd zonder hype en grote verwachtingen scheppend. De volgende dag heb ik mijn eerste trades gezet

Carla

Voor mij een totaal onbekende wereld. Maar zoals Helga het uitlegt is het goed te begrijpen en inmiddels heb ik mijn eerste winsten al gemaakt
Roy
Heel erg veel van geleerd. Achteraf de opnames na kunnen kijken is zeker heel waardevol. Er komt veel op je af tijdens een clinic. Vooral als het nieuw voor je is.
Heleen
Ik wist niet dat traden zo leuk kon zijn. Dacht altijd aan mannen in pakken of snelle jongens maar Helga laat zien dat het voor iedereen mogelijk is. Zelfs voor mij!

Marleen

Heerlijk de rust die Helga uitstraalt tijdens de clinic. Fijn om naar te luisteren en het is nog te begrijpen voor mij ook. Dacht dat ik te oud zou zijn met mijn 58 jaar. Maar niets is minder waar.
€ 137,-

Live Basis Clinic Daytraden 14 Oktober 2023

Deze live clinic zal via Zoom worden gegeven

Zaterdag 14 Oktober van 10:00 - 15:00 uur

Achteraf zijn de opnames en de presentatie beschikbaar in de online Blije Academie.                        Gratis toegang tot het maandelijks terugkerende vragenuurtje