Live clinic dag

Leren traden op locatie

Meld je nu aan

Zat er nu maar iemand naast mij ....

Heb jij dat nu ook zo vaak. Je bent iets nieuws aan het leren maar je loopt steeds tegen een paar dingen aan. Hoe fijn is het dan om iemand naast je te hebben die even met je mee kan kijken om het samen te doen. Online cursussen volgen zijn vaak handig omdat het in reistijd scheelt maar soms vind je het prettig om gewoon in een klein groepje les te krijgen.
Ja! ik wil iemand naast mij

Wij helpen jou ...

In kleine groepjes met voldoende begeleiding helpen wij jou op weg om het traden te leren. Ben je nog niet zo thuis in de wereld van crypto en is alles nog nieuw voor je? Geen probleem. Samen gaan we de eerste stappen zetten.

Je leert de basis van het daytraden dmv de STOBB methode (deze laat Helga vaak zien tijdens het live traden). Thuis ga je hier verder mee aan het oefenen en voor vragen kan je altijd terecht tijdens een terug-kom-sessie via zoom, het vragen uurtje en in onze Discordgroep.

Locatie: Amersfoort

Deze live clinic dag vind plaats in Amersfoort. Locatie de Overburen. Deze locatie is recht tegenover het centraal station en dus goed met openbaar vervoer te bereiken. Ook is er voldoende parkeer gelegenheid in de buurt.


Deze dag is van 10:30 tot 17:00 uur. 
Inbegrepen bij deze dag is de koffie/thee/drankjes en een uitgebreide lunch.


Zelf meenemen: Laptop!

Zaterdag 2 Sept '23

Zaterdag
02-09-2023
10:30
€ 247,-

Live clinic dag ..... daytraden

Live clinic dag daytraden:

Inclusief koffie/thee/drankjes en een uitgebreide lunch

Toegang tot de blije Academy waar je ook toegang krijgt tot een video cursus als aanvulling

Voldoende begeleiding en in een kleine groep.

Boekwerk met lesmateriaal