Masterclass Excel

Leer je eigen logboek maken in excel

Start hier!


Michaël Pattiruhu

Michaël Pattiruhu is docent op het HBO en geeft les in wiskunde en Excel. Naast dat hij les geeft is hij ook actief op YouTube met zijn kanaal Excel voor beginners. Hier legt hij in duidelijke video's uit wat de mogelijkheden zijn van Excel.

Opnames zijn beschikbaar

Beschikbaar als videocursus
Moderator Thijmen
Thijmen onze moderator heeft een aanvulling gemaakt op het logboek. Zo heb je als aanvulling een daglogboek en een grafiek in jouw eigen tradelogboek.

Ook is Thijmen actief in onze Discordgroep in het excel draadje. Mocht je ergens tegen aan lopen bij het maken van je logboek dan kan je altijd daar je vraag stellen.

Maak tijdens de masterclass je eigen logboek in Excel

Vaak krijg we de vraag of men niet ergens een kant en klaar logboek kan downloaden. Want dit lijkt zo makkelijk als iemand anders het werk heeft gedaan en wij hoeven alleen maar in te vullen. 
Maar wat als er iets veranderd? Of er zit een fout in de berekening? Weet jij dan hoe je dit kan oplossen? Het lijkt zo handig een kant en klaar logboek maar achteraf blijkt dat toch niet zo te zijn.
Daarom zeggen wij altijd maak je eigen logboek. Al is het zo simpel mogelijk. Jij weet wat je er wel en niet in wil hebben.


Meld je aan voor deze masterclass en leer.....


  • Stap voor stap les in wat de mogelijkheden zijn van Excel
  • Je eigen logboek maken
  • Tips en trucs van Excel
  • Je eigen financiële doelen planner te maken

null

€ 27,-

Masterclass Excel

- Videocursus om steeds weer even terug te kunnen kijken

- Toegang tot de Blije Academie waar je de videocursus kan vinden

-Je maakt je eigen logboek

- Mogelijkheid tot vraag en antwoord via Discord