Plan je geld! Bereik je doel

Live dag 28 Januari 2023 in Eindhoven

Elkaar ontmoeten

Elkaar even in reel life ontmoeten

Leren

Leer hoe jij je doel kan bereiken door je budget goed te plannen

Netwerken

Tijd om elkaar te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje

Plan je geld! Bereik je doel

Helga Tijdeman inmiddels een expert in doelen bereiken gaat je deze middag meenemen in haar wereld van Geld plannen en uiteindelijk je doel bereiken. Zij laat zien hoe zij een tot nu steeds bewezen plan maakt om tot het uiteindelijke doel te komen. Of je nu met crypto bezig bent of een andere manier van (extra) inkomen binnen haalt dat maakt niet uit.

Uit eindelijk wil toch iedereen zijn/haar doel behalen? want weet een doel zonder plan blijft altijd een droom.

Ja! ik wil er bij zijn

20

Jaar ervaring

100+

Artikelen geschreven

1.000+

klanten geholpen

Ingrid

Ik wist toen pas...

Doelen had ik mijn hele leven al. Eigenlijk waren het meer dromen. Want ik zei wel dat het doelen waren maar actief er voor aan het werk gaan deed ik niet. Mijn acties om mijn doelen te bereiken bleven uit. Niet omdat ik er te lui voor was of er niet voor wou doen. Nee ik wist gewoon weg niet hoe ik het moest aanpakken.

Na een aantal coachingsgesprekken met Helga werd voor mij het plan duidelijk en wist ik waar ik mee aan het werk moest gaan. 
Inmiddels zijn er al een aantal doelen bereikt en mijn mooiste en grootste doel komt steeds dichterbij.

Leren, ontmoeten en gezellig samenzijn in een dag

Ontmoeting met hapje en een drankje

Ja! gezellig ik geef mij op

Een middag om te leren en te ontmoeten

Ontvangst: Koffie/thee en wat lekkers

Vanaf 13:00 uur staat de koffie en de thee voor iedereen klaar. Binnen komen druppelen en de eerste (of misschien wel een hernieuwde) kennismaking met elkaar. Wie zit daar nu altijd aan de andere kant van dat beeldscherm, of wie schrijft nu steeds van die leuke reacties op mijn berichten en beantwoord snel mijn vragen? Je kan er allemaal achter gaan komen en nog wel onder het genot van een vers bakje koffie of thee.

Gezelligheid met een hapje en drankje

Na de clinic van Helga over Plan je geld! Bereik je doel. Gaan we gezellig met elkaar genieten van een hapje en een drankje. Misschien ook wel nieuwsgierig zijn naar elkaars doelen. Tijd dus om elkaar nog beter te leren kennen. Om 17:30 uur is er dan een eind aan dit gezellig samenzijn en nemen we weer afscheid van elkaar. Zeker met de belofte om elkaar online weer te ontmoeten en verder van elkaar te leren.

Datum

28 Januari 2023

Kosten

€57

Tijd

Zaterdag 13:00 - 17:30 uur

Locatie

Eindhoven
€ 57

Bestel je ticket

Wanneer: Zaterdag 28 Januari 2023

Plaats: Eindhoven

Tijd: 13:00 - 17:30 uur

Adres: Vind je op de factuur

  • Wij kijken er naar uit. Jij ook?